K/VR verkkokurssikokonaisuus: GET ON TRACK

98,00 

Verkkokurssikokonaisuus
Tällä kolmiosaisella kurssikokonaisuudella läpi kattavasti vaiheistetusti kymmeniä eri rata-ajossa hallittavia asioita ja ajotekniikoita. Kurssilla kerrotaan kuinka hallittavia asioita ja tekniikoita voi harjoitella käytännössä ja kuinka omaa tekemistä voi arvioida. Kokonaisuutta valaisee kymmenet esimerkkivideot.

Tämä kokonaisuus täydentää muuta kurssitarjontaamme, joissa mm. pureudumme aihepiiriin kerrallaan syvällisesti aina teorioista käytäntöön. GET ON TRACK kokonaisuudessa lähestymme asiaa erityisesti ajoharjoittelun näkökulmasta ja esittelemme kolmeen osaan vaiheistetun mallin, jossa ajaminen rakennetaan pala kerrallaan eri tekniikoiden varaan toisiinsa nojaten.

1. CORE: Tehokkaan ajamisen rakennuspalikat
– Alavartalon liikkeiden perusta ja harjoittelu
– Ajolinjan tunnistaminen ja toteutus
– Kaasun ja vaihteiden käytön perusta
– Roikkuminen ja sen harjoittelu
– Jarrutuksen perusta

2. ESSENTIALS: Perustan päälle rakennettavat avaintekniikat mm.
– Alavartalon liikkeiden tehostaminen ja harjoittelu
– Ulostulojen tehokas käyttö
– Tehokas kaasun käyttö
– Kaasun tehostamisen tukeminen ylävartalolla
– Jarrumerkkien harjoittelu

3. ADVANCED: Tekemisen hiominen:
– Kehon käytön erityispiirteet ja niiden harjoittelu
– Kallistuskulman optimointi
– Sisään taiton merkitys ja sen harjoittelu
– Tehokas jarruttaminen ja sen harjoittelu

Huom! verkkokurssit ovat ostohetkestä lähtien katsottavissa 6 kk ajan

Paikkoja rajoitetusti!

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski tarjoavat jälleen K/VR Academy valmennuskokonaisuutta kaudelle 2021. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana Suomen ratamoottori-pyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ilmoittautuminen valmennustapahtumiin ja jäsenyyksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennustapahtuman, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin. Jäsenyydet ja niihin liittyvät osallistumisoikeudet sekä alennukset ovat henkilökohtaisia eikä siirrettävissä henkilöltä toisella. Valmennuspäivät järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Mikäli valmennustapahtuma joudutaan perumaan myyjistä (mm. minimiosallistujamäärä) johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin (ei koske jäsenyyksiä). Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista.

Jokainen osallistuu valmennuksiin omalla vastuullaan. Osallistujan tulee varmistaa, että on mm. fyysisesti harjoittelun vaatimassa kunnossa tai hänellä ei ole terveyden aiheuttamia rajoituksia. Vastaavasti ajovalmennukseen tulee olla soveltuva kalusto (mm. pyörään kiinnitetty kuskia takaa kuvaava laadukas kamera) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset.Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Verkkokurssit ovat katsottavissa heti ostohetkestä lähtien ja ovat katsottavissa 6 kk ajan tai jäsenyyteen kuuluvat verkkokurssit jäsenille jäsenyyden ajan.

Valmennustapahtumissa ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson valmennuksissa osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.