K/VR verkkokurssikokonaisuus: GET ON TRACK

98,00 

Verkkokurssikokonaisuus
Tällä kolmiosaisella kurssikokonaisuudella läpi kattavasti vaiheistetusti kymmeniä eri rata-ajossa hallittavia asioita ja ajotekniikoita. Kurssilla kerrotaan kuinka hallittavia asioita ja tekniikoita voi harjoitella käytännössä ja kuinka omaa tekemistä voi arvioida. Kokonaisuutta valaisee kymmenet esimerkkivideot.

Tämä kokonaisuus täydentää muuta kurssitarjontaamme, joissa mm. pureudumme aihepiiriin kerrallaan syvällisesti aina teorioista käytäntöön. GET ON TRACK kokonaisuudessa lähestymme asiaa erityisesti ajoharjoittelun näkökulmasta ja esittelemme kolmeen osaan vaiheistetun mallin, jossa ajaminen rakennetaan pala kerrallaan eri tekniikoiden varaan toisiinsa nojaten.

1. CORE: Tehokkaan ajamisen rakennuspalikat
– Alavartalon liikkeiden perusta ja harjoittelu
– Ajolinjan tunnistaminen ja toteutus
– Kaasun ja vaihteiden käytön perusta
– Roikkuminen ja sen harjoittelu
– Jarrutuksen perusta

2. ESSENTIALS: Perustan päälle rakennettavat avaintekniikat mm.
– Alavartalon liikkeiden tehostaminen ja harjoittelu
– Ulostulojen tehokas käyttö
– Tehokas kaasun käyttö
– Kaasun tehostamisen tukeminen ylävartalolla
– Jarrumerkkien harjoittelu

3. ADVANCED: Tekemisen hiominen:
– Kehon käytön erityispiirteet ja niiden harjoittelu
– Kallistuskulman optimointi
– Sisään taiton merkitys ja sen harjoittelu
– Tehokas jarruttaminen ja sen harjoittelu

Huom! verkkokurssit ovat ostohetkestä lähtien katsottavissa 6 kk ajan

Paikkoja rajoitetusti!

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajikoulutuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy apujen tarjoamista lajin harrastajille. Joukkoa vahvistaa yhtenä tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin ja jäsenyyksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi koulutuksen, voit myydä tai antaa koulutuksen eteenpäin, mutta vain samaan nopeusryhmään tai muuhun nopeusryhmään, jossa on tilaa. Voit myös ehdottaa koulutuksen siirtämistä seuraavaan sinulle sopivaan ajankohtaan, mutta tällöinkin oletuksena on, että koulutuspäivänä on edelleen tilaa nopeusryhmässäsi. Myyjä ei takaa vapaata koulutuspaikkaa siirtäessäsi osallistumisesi eri ajankohtaan. Jälleenmyyntitapauksissa pyydämme ilmoittamaan muutoksesta, jotta voimme varmistaa osallistumisoikeuden. Ajokoulutuspäivien liput eivät sisällä ratamaksuja. Koulutuksia ei peruuteta sääolosuhteiden vuoksi. Mikäli koulutus joudutaan perumaan myyjistä johtuvista syistä, koulutuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin. Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista (mm. ratamaksut). Jokaisen osallistujan tulee varmistaa, että heillä on koulutuksiin soveltuva kalusto (mm. kamera kiinnitettynä pyörän takaosaan kuvaamassa kuljettajaa) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset. Jokainen osallistuu koulutuksiin täysin omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden koulutuspäivien sisällön muutoksiin.

Verkkokurssit ovat katsottavissa heti ostohetkestä lähtien ja ovat katsottavissa 6 kk ajan tai jäsenyyteen kuuluvat verkkokurssit jäsenille jäsenyyden ajan.

Koulutustapahtumissa ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson koulutuskokonaisuuksien osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.