Personal Trainer – esittelysivu

Henkilökohtainen valmentajasi

Roope Kylmäkoski - PT ja paljon muuta

Koulutus

Tekniikan Tohtori, Personal Trainer, koulutettu hieroja, psyykkisen valmennuksen koulutuksia ja liikuntalääketieteen perusopinnot (25op)

Kokemus

  • Yli 20-vuoden kokemus tiimien, yksilöiden ja yleisesti toiminnan kehittämisessä.
  • Lähemmäs 10-vuoden valmennuskokemus tukemassa eri lajien urheilijoita (mm. road racing, WRC, esteratsastus, koira-agility, beach volley, juoksu, triathlon jne.) harrastetasolta kilpaurheilijoihin.
  • Lukuisia onnistuneita kehonkoostumus- ja elämäntapamuutosprojekteja asiakkaiden kanssa.
  • SM Road Racing ajajien valmentaja ja aktiivinen lajin harrastaja.
  • Kuntosaliharrastusta yli 25-vuoden ajalta.
Personal Training - Road Racing
Personal trainer salilla
Road Racing -ajajien fysiikkavalmennusta

Roopesta sanottua:

Roopen omakohtainen kokemus ratamoottoripyöräilystä on tuonut huomattavaa lisäarvoa valmennussuhteellemme. Roope ymmärtää erittäin hyvin lajin fyysiset ja henkiset vaatimukset, joten ammattitaidolla suunnitellut treeniohjelmat sekä myös henkisellä puolella saatu tuki ovat tehneet valmennuksesta todella kokonaisvaltaista.

Seurannan kautta saatu säännöllinen palaute on myös auttanut vahvistamaan omia tuntemuksia ja sitä kautta oppimaan paljon uutta itsestä ja harjoittelusta ylipäätään.

Yksilöllisiin tarpeisiin pohjautuva treeniohjelma etenee järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti. Viikoittaisella henkilökohtaisella raportoinnilla olemme pystyneet seuraamaan hyvin progressiota ja puuttumaan tarvittaessa alkaviin ongelmiin esim. keventämällä harjoittelua.

Suorituskyvyn parantumisen huomaa helposti niin testeissä kuin ajaessakin, mutta ennen kaikkea Roopen valmennuksesta saadut opit ovat luoneet loistavan pohjan kehittyä sekä urheilijana että kuljettajana.

Janiika Päivänsäde #12,
RR-kilpaurheilija