K/VR verkkokurssikokonaisuus: IT’S A RACE WEEK

75,00 

Verkkokurssi
Kisaajalle ja lajia enemmän tosissaan harrastavalle useamman verkkokurssin kokonaisuus käsitellen kattavasti kisaamiseen, dataan, pyörän säätämiseen ja eritysolosuhteisiin liittyviä näkökulmia, nyt edullisesti yhteispakettina.

Aihepiireinä mm.:
1. ZEN AND THE ART OF FALLING DOWN
– Kisaamisesta yleisesti
– Startti
– Ohittaminen
– Kaatuminen
– Pyörän säädöt kisaan
– Kisaan valmistautuminen

2. IT’S A RAINY DAY
– Erot kuivalla ajamiseen
– Sadekelityypin tunnistaminen
– Ajolinja- ja tekniikka sateella
– Sädekelin säädöt

3. DATA IS THE KING
– Mitä omasta ajosta havainnoida videoilta
– Miten dataa luetaan ja mikä data on merkityksellistä

4. RACEBIKE 2
– Pyörän geometria ja sen vaikutus ajossa
– Pyörän alusta ja sen säätäminen
– Renkaiden tulkinta

Huom! verkkokurssit ovat ostohetkestä lähtien katsottavissa 6 kk ajan

Paikkoja rajoitetusti!

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski tarjoavat jälleen K/VR Academy valmennuskokonaisuutta kaudelle 2021. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana Suomen ratamoottori-pyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ilmoittautuminen valmennustapahtumiin ja jäsenyyksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennustapahtuman, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin. Jäsenyydet ja niihin liittyvät osallistumisoikeudet sekä alennukset ovat henkilökohtaisia eikä siirrettävissä henkilöltä toisella. Valmennuspäivät järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Mikäli valmennustapahtuma joudutaan perumaan myyjistä (mm. minimiosallistujamäärä) johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin (ei koske jäsenyyksiä). Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista.

Jokainen osallistuu valmennuksiin omalla vastuullaan. Osallistujan tulee varmistaa, että on mm. fyysisesti harjoittelun vaatimassa kunnossa tai hänellä ei ole terveyden aiheuttamia rajoituksia. Vastaavasti ajovalmennukseen tulee olla soveltuva kalusto (mm. pyörään kiinnitetty kuskia takaa kuvaava laadukas kamera) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset.Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Verkkokurssit ovat katsottavissa heti ostohetkestä lähtien ja ovat katsottavissa 6 kk ajan tai jäsenyyteen kuuluvat verkkokurssit jäsenille jäsenyyden ajan.

Valmennustapahtumissa ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson valmennuksissa osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.