K/VR ota yhteyttä (2023)

0,00 

Kiitos mielenkiinnosta tarjontaamme kohtaan!

Jätä yhteystietosi ja samalla osallistut ajovalmennuspäivän arvontaan (lue arvonnan ehdoista alta ja ajovalmennustapahtumiin liittyvistä ehdoista ja vaatimuksista myöhemmin . Otamme sinuun myös halutessasi yhteyttä ja kerromme lisää tarjonnastamme. Huom! Yhteystietojen jättäminen ei sido mihinkään.

Arvonta on suljettu! Arvonnan ehdot:
Arvontaan osallistutaan jättämällä tämän ilmaistuotteen kautta yhteystiedot ja valitsemalla kyllä ’osallistun arvontaan’ -kohtaan. Arvontaan osallistuessa yhteystiedot tulee jättää viimeistään 10.2. Halutessasi voit valita osallistutko vain arvontaan, haluat meidän ainoastaan ottavan yhteyttä vai osallistua sekä arvontaan että meidän ottavan yhteyttä. Arvonnan kohteena olevan valmennuspäivä tulee käyttää kesän 2023 aikana ratapäivillä, joissa k/VR Academy tarjoaa valmennusta. Arvottu valmennus ei sisällä ratapäivälippua vaan tämä tulee hankkia erikseen. Arvonta suoritetaan maaliskuun 2023 loppuun mennessä ja voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski tarjoavat jälleen K/VR Academy valmennuskokonaisuutta kaudelle 2021. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana Suomen ratamoottori-pyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ilmoittautuminen valmennustapahtumiin ja jäsenyyksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennustapahtuman, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin. Jäsenyydet ja niihin liittyvät osallistumisoikeudet sekä alennukset ovat henkilökohtaisia eikä siirrettävissä henkilöltä toiselle. Valmennuspäivät järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Mikäli valmennustapahtuma joudutaan perumaan myyjistä (mm. minimiosallistujamäärä) johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin (ei koske jäsenyyksiä). Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista.

Jokainen osallistuu kaikkiin valmennuksiin omalla vastuullaan. Osallistujan tulee varmistaa, että on mm. fyysisesti harjoittelun vaatimassa kunnossa tai hänellä ei ole terveyden aiheuttamia rajoituksia. Vastaavasti ajovalmennukseen tulee olla soveltuva kalusto (mm. pyörään kiinnitetty kuskia takaa kuvaava laadukas kamera) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset. Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Valmennustapahtumissa ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson valmennuksissa osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.

Lisätiedot

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Kyllä, En

Annan luvan tietojeni käyttämiseen K/VR Academyn markkinoinnissa

Kyllä, En