K/VR tasoanalyysi x3

199,00 

K/VR tasoanalyysi ajostasi (3 kappaletta)

Lataa ajovideosi halumaasi videopalveluun kuvaten kuskin ajoa (ns. takakamerakuva), tee tilaus sekä lähetä linkki videoon (voit antaa linkin tilausta tehdessäsi lisätiedot-kentässä). Saat tämän jälkeen sähköpostiin palautteen sekä tasoanalyysin ajostasi valmentajiemme toimesta perustuen meidän valmennusfilosofiaan ja samaan menetelmään, jolla olemme arvioineet jo satojen kuskien ajamista sekä kehittymistä. Palautteessa kuvataan hyvät asiat ajosta ja kehityskohteet. Lisäksi annetaan suositus mihin keskittyä seuraavaksi. Saat lisäksi erillisen numeerisen palautteen tasoarvion muodossa, josta näet selkeästi mihin asioihin kannattaa jatkossa keskittyä.

(Pyrimme antamaan analyysin viikon sisään siitä, kun saamme linkin videoon, mutta ilmoitamme erikseen, mikäli palvelumme on ruuhkautunut.)

Paikkoja rajoitetusti!

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski tarjoavat jälleen K/VR Academy valmennuskokonaisuutta kaudelle 2021. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana Suomen ratamoottori-pyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ilmoittautuminen valmennustapahtumiin ja jäsenyyksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennustapahtuman, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin. Jäsenyydet ja niihin liittyvät osallistumisoikeudet sekä alennukset ovat henkilökohtaisia eikä siirrettävissä henkilöltä toisella. Valmennuspäivät järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Mikäli valmennustapahtuma joudutaan perumaan myyjistä (mm. minimiosallistujamäärä) johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin (ei koske jäsenyyksiä). Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista.

Jokainen osallistuu valmennuksiin omalla vastuullaan. Osallistujan tulee varmistaa, että on mm. fyysisesti harjoittelun vaatimassa kunnossa tai hänellä ei ole terveyden aiheuttamia rajoituksia. Vastaavasti ajovalmennukseen tulee olla soveltuva kalusto (mm. pyörään kiinnitetty kuskia takaa kuvaava laadukas kamera) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset. Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Verkkokurssit ovat katsottavissa heti ostohetkestä lähtien ja ovat katsottavissa 6 kk ajan tai jäsenyyteen kuuluvat verkkokurssit jäsenille jäsenyyden ajan.

Valmennustapahtumissa ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson valmennuksissa osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.