K/VR verkkokurssikokonaisuus: RACE BIKE ESSENTIALS 1 & 2

45,00 

Verkkokurssi

Aihepiireinä mm.:
RACE BIKE 1:
– Ratapyörän rakentaminen, ergonomia ja säätäminen yleisesti
– Eri ratapyörän osien merkitys aloittelijasta kisakuskiin
– Alustakomponentit ja mikä on niiden vaikutus ajoon?
– ECUn säädön merkityksestä
– Kuljettajan avustimet: kuinka paljon luistonestoa tai muita avustimia tarvitaan?
– Muiden osien vaikutus (satula/gripit, jalkatapit, pikakaasu, mittaristo, datankeruu, cliparit jne…)
– Renkaat: Renkaiden valinnan perusteita yleisesti ja eri olosuhteisiin
– Huoltokohteiden tunnistaminen ja pyörän huoltamisen merkitys rata-ajon sekä kisaamisen näkökulmasta

RACE BIKE 2:
– Geometria ja sen säätäminen
– Alustan toiminta ja säätämisen perusteet
– Alustakomponenttien valinta
– Renkaiden valinta ja tulkinta
– Esimerkkejä renkaiden kulumisesta

Huom! verkkokurssit ovat ostohetkestä lähtien katsottavissa 6 kk ajan

Paikkoja rajoitetusti!

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski tarjoavat jälleen K/VR Academy valmennuskokonaisuutta kaudelle 2021. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana Suomen ratamoottori-pyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ilmoittautuminen valmennustapahtumiin ja jäsenyyksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennustapahtuman, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin. Jäsenyydet ja niihin liittyvät osallistumisoikeudet sekä alennukset ovat henkilökohtaisia eikä siirrettävissä henkilöltä toisella. Valmennuspäivät järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Mikäli valmennustapahtuma joudutaan perumaan myyjistä (mm. minimiosallistujamäärä) johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin (ei koske jäsenyyksiä). Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista.

Jokainen osallistuu valmennuksiin omalla vastuullaan. Osallistujan tulee varmistaa, että on mm. fyysisesti harjoittelun vaatimassa kunnossa tai hänellä ei ole terveyden aiheuttamia rajoituksia. Vastaavasti ajovalmennukseen tulee olla soveltuva kalusto (mm. pyörään kiinnitetty kuskia takaa kuvaava laadukas kamera) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset. Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Verkkokurssit ovat katsottavissa heti ostohetkestä lähtien ja ovat katsottavissa 6 kk ajan tai jäsenyyteen kuuluvat verkkokurssit jäsenille jäsenyyden ajan.

Valmennustapahtumissa ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson valmennuksissa osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.