K/VR jäsenyys (12kk) – ENNAKKO

0,00 

Kauden 2024 osalta keskitymme nyt tuleviin valmennustapahtumiin ja ratapäiviin. Näistä tietoja julkaistaan pitkin kevättä. Mikäli olet kiinnostunut kesälle 2024 saamaan apuja lajiin, ota rohkeasti yhteyttä ja katsomme sinulle sopivan kokonaisuuden kasaan. Varsinaiset jäsenyydet palaavat taas tarjontaan syksyllä.
——————-

K/VR Academy jäsenyys ja siihen liittyvä valmennusrinki tarjoaa kattavan kokonaisuuden lajin harrastamiseen ajokauden ulkopuolisten valmennustapahtumien, harjoitteluohjelmien ja ajovalmennusten muodossa. Valitse sinulle sopivin jäsenyys tukemaan harrastustasi tai aktiivisempaa kilpaurheilijan uraa. Katso jäsenyystasojen tarkempi kuvaus täältä: jäsenyydet

Paikkoja rajoitetusti!

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski tarjoavat K/VR Academy valmennuskokonaisuutta aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista aina kilpakuljettajiin. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Voit maksaa jäsenyyden kolmessa erässä tai kerralla. Maksaessasi kerralla kuukausimaksu on huokeampi kuin erissä maksettaessa. Maksaessasi kolmessa erässä verkkokauppaostos kattaa ensimmäiset 4 kuukautta. Tämän jälkeen kaksi viimeistä erää laskutetaan erikseen laskulla jäsenyyden neljännellä ja seitsemännellä kuukaudella.

Ilmoittautuminen jäsenyyteen ja valmennuksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennuksen, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin, mutta vain samaan nopeusryhmään tai muuhun nopeusryhmään, jossa on tilaa. Voit myös ehdottaa valmennuksen siirtämistä seuraavaan sinulle sopivaan ajankohtaan, mutta tällöinkin oletuksena on, että valmennuspäivänä on edelleen tilaa nopeusryhmässäsi. Myyjä ei takaa vapaata valmennuspaikkaa siirtäessäsi osallistumisesi eri ajankohtaan. Jälleenmyyntitapauksissa pyydämme ilmoittamaan muutoksesta, jotta voimme varmistaa osallistumisoikeuden. Ajovalmennustapahtumat eivät sisällä ratamaksuja. Valmennuksia ei peruuteta sääolosuhteiden vuoksi. Mikäli valmennus joudutaan perumaan myyjistä johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin. Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista (mm. ratamaksut). Jokaisen osallistujan tulee varmistaa, että heillä on valmennukseen soveltuva kalusto (mm. kamera kiinnitettynä pyörän takaosaan kuvaamassa kuljettajaa) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset. Jokainen osallistuu valmennuksen täysin omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Valmennustapahtumissa ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson valmennuksissa osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.

Lisätiedot

Maksutapa

Kertamaksu, 3. erässä

Ajovalmennuspäivä

0 kpl, 1 kpl, 2 kpl, 3 kpl, 4 kpl