K/VR Valmennuspäivä / La 24.7.2021 Kymiring (Org)

189,00 

24.7. ohjelma (klo 9.00- n. 16.00):
– Rataan tutustuminen kävellen: Ajolinja mutkatyyppikohtaisesti, kropan ja kaasun käyttö (aikataulu ja mahdollisuus vielä auki, käydään muutoin varikolla läpi)
– Ajoharjoittelu- ja videoanalyysit
– Henkilökohtainen palaute ja harjoituskohteet

Huom! Ajovalmennuspäivien liput eivät sisällä ratamaksuja. Huolehdithan myös, että sinulla kuljettajaa kuvaava kamera käytettävissä valmennuksessa.

Valitse oikea nopeusryhmä ja teoriapohjaksi haluamasi verkkokurssi. Voit valita myös valmennuksen ilman verkkokurssia alennetulla hinnalla, mikäli olet ostanut jonkun listalla olevista verkkokursseista viimeisen 6kk sisään tai olet K/VR-jäsen. Lue tarkemmat ohjeet alta alennuksista ja kuponkien käytöstä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy valmennuskokonaisuuden tarjoamista kaudella 2021. Tarjonta on kohdistettu aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista aina kilpakuljettajiin. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Jokainen ajovalmennuspäivä alkaa mahdollisuuksien mukaan ratakävelyllä. Ratakävelyssä käydään läpi hiukan ajotekniikkaa ja tähän liittyvää teoriaa sekä mennään kyseiseen rataan liittyviä asioita läpi. Päivä jatkuu videoanalyyseillä, joita mahtuu päivään n. 3-4 kpl/kuski. Päivän sisällä tehdään mahdollisia teoriatäydennyksiä ja tarpeen mukaisen jokaisen kuskin kanssa käydään pyörän luona asioita erikseen henkilökohtaisesti läpi. Kahden päivän valmennustapahtumista tehdään lisäksi K/VR-tasoanalyysi, joka toimitetaan kuskille jälkikäteen sähköpostiin. Lisäksi jokaiseen ajovalmennuspäivään sisältyy haluamasi verkkokurssi tarjonnasta. Valitse tuote tämän mukaisesti.

Mikäli olet ostanut jonkun ajovalmennuksiin kuuluvista verkkokursseista viimeisen 6kk sisään, saat kurssin hinnan mukaisen alennuksen syöttämällä kuponkikoodin KVRMTA-25 (MOVE THAT ASS), KVRSTOL-25 (STAY ON THE LINE), KVRBTC-25 (BEHIND THE CORNER) tai KVRDIK-25 (DATA IS THE KING) sen mukaan minkä kurssin olet ostanut. Valitse ajovalmennustapahtuman kurssiksi ”ei valittua kurssia”. Kuponki on verkkokurssikohtainen ja toimii kyseisen kurssin ostaessasi antamallasi sähköpostiosoitteella. Kuponkikoodi on henkilökohtainen ja voit käyttää koodia kerran per verkkokurssi. Mikäli olet ostanut verkkokurssit ns. bundle-tuotteena sinulla on jokaisen ostamasi verkkokurssin mukainen alennus käytössäsi. Alennuksen saa kerran per valmennuspäivä. Mikäli olet varaamassa jäsenyyspakettiin kuuluvaa tai ostamassa jäsenyyshintaista valmennusta valitse kurssi ilman verkkokurssia ja käytä erikseen saamaasi alennuskoodia.

Ehdot

Ilmoittautuminen valmennuksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennuksen, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin, mutta vain samaan nopeusryhmään tai muuhun nopeusryhmään, jossa on tilaa. Voit myös ehdottaa valmennuksen siirtämistä seuraavaan sinulle sopivaan ajankohtaan, mutta tällöinkin oletuksena on, että valmennuspäivänä on edelleen tilaa nopeusryhmässäsi. Myyjä ei takaa vapaata valmennuspaikkaa siirtäessäsi osallistumisesi eri ajankohtaan. Jälleenmyyntitapauksissa pyydämme ilmoittamaan muutoksesta, jotta voimme varmistaa osallistumisoikeuden. Ajovalmennuspäivien liput eivät sisällä ratamaksuja. Valmennuksia ei peruuteta sääolosuhteiden vuoksi. Mikäli valmennus joudutaan perumaan myyjistä johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin. Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista (mm. ratamaksut). Jokaisen osallistujan tulee varmistaa, että heillä on valmennukseen soveltuva kalusto (mm. kamera kiinnitettynä pyörän takaosaan kuvaamassa kuljettajaa) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset. Jokainen osallistuu valmennuksen täysin omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Lisätiedot

Nopeusryhmä

Nopea, Keskinopea, Keskihidas, Hidas

Verkkokurssi

MOVE THAT ASS, STAY ON THE LINE, BEHIND THE CORNER, DATA IS THE KING, Ei valittua kurssia