K/VR jäsenyys (12kk) 2023-2024 – PAKETTI XL (säästä jopa yli 350€!)

From 176,00 

K/VR paketti XL – More is more!
Tässä paketissa saat todella tuhdin kokonaisuuden käyttöösi. Saat mukavasti talvikuukausille lajiin liittyvää ohjelmaa, ajokaudelle tukea lajiin ja voit tutustua omassa rauhassa verkkokursseihimme aina pyörä- ja ajotekniikasta kisaamiseen maailmaan. Mukana on myös virtuaaliratakävelymme ja videovalmennusta henkilökohtaisemmalla otteella. Voit maksaa paketin edullisimmin kerralla tai kolmessa erässä saaden joustoa maksuaikatauluun.

Sisältö pääpiirteissään:
– Verkkovalmennukset jäsenyyden aikana (3 kpl)
– Verkkokurssit (16 kpl) vapaasti katsottavissa jäsenyyden aikana
– K/VR videoajovalmennus ja tasoanalyysit (2 kpl+ 1 kpl henkilökohtaisella palautteella)

– Lisäksi uusiva jäsen säilyttää 2023 jäsenyysoston yhteydessä hankitut käyttämättömät valmennuspäivät

Voit nyt ostaa myös ajovalmennuksia etuhinnalla (-25%, ovh 189€) osana jäsenyyspakettia valitsemalla alta haluamasi valmennuspäivien määrän. Tämä etuhinta on voimassa ainoastaan jäsenoston yhteydessä. Ajovalmennukset ovat käytettävissä vuoden 2024 aikana.

Syys-lokakuun 2023 aikana ostettuihin jäsenyyksiin saat kaupan päälle K/VR:n kauden 2024 ratapäivät (2 kpl) ja Alastaron uuden rataosuuden ratakävely verkossa toteutettuna !

Huom! K/VR ratapäivien ajankohta voi muuttua tai päiviä voidaan joutua perumaan. Voit täydentää näiden ratapäivien kokemustasi nyt tai muulloin erikseen ostamallasi K/VR-ajovalmennuslipulla.
——————-

K/VR Academy jäsenyys ja siihen liittyvä valmennusrinki tarjoaa kattavan kokonaisuuden lajin harrastamiseen ajokauden ulkopuolisten valmennustapahtumien, harjoitteluohjelmien ja ajovalmennusten muodossa. Valitse sinulle sopivin jäsenyys tukemaan harrastustasi tai aktiivisempaa kilpaurheilijan uraa. Katso jäsenyystasojen tarkempi kuvaus täältä: jäsenyydet

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Jäsenyys: K/VR jäsenyys 2023-2024 paketti XL

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajikoulutuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy apujen tarjoamista lajin harrastajille. Joukkoa vahvistaa yhtenä tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti. Ratapäiviin voi lähteä mukaan myös ajamaan omaa ajoaan ilman koulutustuotteiden hankkimista.

Ehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi koulutuksen, voit myydä tai antaa koulutuksen eteenpäin. Voit myös ehdottaa koulutuksen siirtämistä seuraavaan sinulle sopivaan ajankohtaan, mutta tällöinkin oletuksena on, että koulutuspäivässä on edelleen tilaa. Myyjä ei takaa vapaata koulutuspaikkaa siirtäessäsi osallistumisesi eri ajankohtaan. Jälleenmyyntitapauksissa pyydämme ilmoittamaan muutoksesta, jotta voimme varmistaa osallistumisoikeuden. Koulutusliput eivät sisällä ratamaksuja. Koulutuksia ei peruuteta sääolosuhteiden vuoksi. Mikäli koulutus joudutaan perumaan myyjistä johtuvista syistä, koulutuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin. Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista (mm. ratamaksut). Jokainen osallistuu koulutukseen täysin omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden koulutuspäivien sisällön muutoksiin.

Lisätiedot

Maksutapa

Kertamaksu, 3. erässä

Ajovalmennuspäivä

0 kpl, 1 kpl, 2 kpl, 3 kpl, 4 kpl