K/VR Ajokoulutuspäivä / Su 14.7.2024 Kymiring (Ring Race Club)

189,00 

Turvalliseen lajiin harrastamiseen ajokoulutuspäivä henkilökohtaisella palautteella!

Ohjelma (klo 9.00 – n. 15.00):
– Ajotekniikan läpikäyminen varikolla
– Kuskikohtainen päivän tavoiteasetanta
– Ajoharjoittelu- ja videoanalyysit
– Henkilökohtainen palaute ja harjoituskohteet
– Oikeus osallistua erilliseen n. 1,5h teoriakoulutukseen, joka järjestetään ajojen päätytyttä radan tiloissa
– Kymiringradan virtuaaliratakävely -verkkokurssi

Huom! Ajokoulutuspäivien liput eivät sisällä ratamaksuja. Ennen koulutuslipun ostamista, varmista paikkasi kyseisen ratapäivän järjestäjän kaupasta. Huolehdithan myös, että sinulla on kuljettajaa kuvaava kamera käytettävissä koulutuksissa.

Valitse oikea nopeusryhmä ja valitse tilaus verkkokurssin kanssa tai ilman sitä (verkkokurssi on ilmainen ja kuuluu kaikkiin koulutuksiin, mutta mikäli sinulla on aktiivinen tilaus jo tähän kurssiin, tulee koulutus ostaa ilman verkkokurssia).

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajikoulutuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy apujen tarjoamista lajin harrastajille. Joukkoa vahvistaa yhtenä tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti. Ratapäiviin voi lähteä mukaan myös ajamaan omaa ajoaan ilman koulutustuotteiden hankkimista.

Jokainen ajokoulutuspäivä alkaa mahdollisuuksien mukaan ratakävelyllä (ei Kemora, Botniaring tai Ahvenisto). Ratakävelyssä käydään läpi hiukan ajotekniikkaa ja tähän liittyvää teoriaa sekä mennään kyseiseen rataan liittyviä asioita läpi. Päivä jatkuu videoanalyyseillä, joita mahtuu päivään n. 3-4 kpl/kuski. Päivän sisällä tehdään mahdollisia teoriatäydennyksiä ja tarpeen mukaan jokaisen kuskin kanssa käydään pyörän luona asioita erikseen henkilökohtaisesti läpi. Lisäksi jokaiseen ajokoulutuspäivään sisältyy ajamisen turvallisuutta käsittelevä verkkokurssi.

Ehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi koulutuksen, voit myydä tai antaa koulutuksen eteenpäin. Voit myös ehdottaa koulutuksen siirtämistä seuraavaan sinulle sopivaan ajankohtaan, mutta tällöinkin oletuksena on, että koulutuspäivässä on edelleen tilaa. Myyjä ei takaa vapaata koulutuspaikkaa siirtäessäsi osallistumisesi eri ajankohtaan. Jälleenmyyntitapauksissa pyydämme ilmoittamaan muutoksesta, jotta voimme varmistaa osallistumisoikeuden. Koulutusliput eivät sisällä ratamaksuja. Koulutuksia ei peruuteta sääolosuhteiden vuoksi. Mikäli koulutus joudutaan perumaan myyjistä johtuvista syistä, koulutuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin. Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista (mm. ratamaksut). Jokainen osallistuu koulutukseen täysin omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden koulutuspäivien sisällön muutoksiin.

Lisätiedot

Nopeusryhmä

Nopea, Keskinopea, Keskihidas, Hidas

Verkkokurssi

Kymiring virtuaaliratakävely, ilman verkkokurssia