KVR-ajoharjoittelu

Kylmäkoski / Vehniäinen Racing Academy
Feat. Eemeli Lahti

Nyt mahdollisuus oppia huippukouluttajien seurassa ratamoottoripyöräilyn teoriaa ja käytäntöä!

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn ajoharjoittelun edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy kokonaisuuden tarjoamista tarjoten lajiin turvallista sisäänpääsyä ja lajissa kehittymistä. Palvelu tukee lajia kattavasti myös ajokauden ulkopuolella. Tarjonta on kohdistettu aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista pidempään lajia harrastaneisiin.

Kouluttajajoukkoa vahvistaa tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Koulutukset

Tarjolla on ajokauden ulkopuolella lukuisia verkkokoulutuksia, joista jokainen keskittyy eri aihealueiden lajia tukevaan harjoitteluun (mm. fysiikkaharjoittelu, pyörätekniikka ja pyörän säätäminen), ajamisen teoriaan ja ajotekniikkaan. Lisäksi tarjolla on lukuisia verkkokursseja itsenäiseen opiskeluun.

Kesäkaudella ajokoulutukset jatkuvat tuttuun tapaan. Ajoharjoittelu keskittyy ajotekniikkaan ja sen käytännön toteutukseen turvallisuus varmistaen. Harjoittelun hinta muiden järjestäjien ratapäivillä on 189€/henkilökohtainen koulutuspäivä (ALV 24%). Huom! Hinnat eivät sisällä ratamaksuja. Varmistathan paikkasi ratapäiviin ennakkoon ja noudata ratapäivän järjestäjän ohjeita nopeusryhmän valinnassa.

 

Tutustu koulutuspäiviin ja osta lippu verkkokaupassa

 

SIIRRY KAUPPAAN >

 

Ajankohtaisen koulutuskalenterin löydät kaupasta

Lisätiedot:

Roope Kylmäkoski
roope.kylmakoski@pyykkilauta.fi
050-5922367

Koulutuspäivien rataliput ovat myynnissä kyseisen ratapäivän järjestäjän kaupassa:

https://motorg.omaverkkokauppa.fi/
https://muoviluoti.fi/