READY FOR SEASON, 22.3.2020 Tampere (Kauppi Sports Center)

75,00 

Kauppi Sports Center, Tampere
klo 10-15

Aamupäivä

Ajamisen teoriaa:
– Jarruttaminen, mutkanopeuden optimointi ja Yläkropan käyttö
– Datan käyttö ja tulkinta
– Motoparkin ratakierroksen läpikäyminen erityisesti jarruttamisen ja mutkanopeuden näkökulmasta

Lounas (omakustanteinen)

Iltapäivä

Fyysinen ja psyykkinen harjoittelu:
– Lajispesifinen harjoittelu
– Psyykkistä kapasiteettia ja stressinhallintaa tukemaan lajia (osa 3/3)

HUOM! Jos olet K/VR Academy jäsen valitse jäsenlippu ja käytä saamaasi kuponkia alennuksen saamiseksi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy valmennuskokonaisuuden tarjoamista kaudella 2020. Nyt palvelu laajenee myös tukemaan ajokauden ulkopuolista harjoittelua ja toimintaa. Tarjonta on kohdistettu aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista aina kilpakuljettajiin. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ehdot: Ilmoittautuminen valmennuspäiviin ja jäsenyyksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennuspäivän, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin. Jäsenyydet ja niihin liittyvät osallistumisoikeudet sekä alennukset ovat henkilökohtaisia eikä siirrettävissä henkilöltä toisella. Valmennuspäivät järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Mikäli valmennuspäivä joudutaan perumaan myyjistä (mm. minimiosallistujamäärä) johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin (ei koske jäsenyyksiä). Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista.

Jokainen osallistuu kaikkiin valmennuksiin omalla vastuullaan. Osallistujan tulee varmistaa, että he ovat mm. fyysisesti harjoittelun vaatimassa kunnossa tai heillä ei ole terveyden aiheuttamia rajoituksia. Vastaavasti ajovalmennukseen tulee olla soveltuva kalusto (mm. pyörään kiinnitetty kuskia takaa kuvaava laadukas kamera) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset.
Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Lisätiedot

Lipputyyppi

Normaaliliippu, jäsenlippu