K/VR verkkovalmennus: MOVE THAT ASS 2.0 (14.11.2023)

35,00 

Verkkovalmennus: Marraskuun 14, 2023

klo 18-21 (kesto n. 2,5-3h)

Aihepiireinä mm.:
– Mikä on kehon käytön merkitys rata-ajossa?
– Miten se rytmittää ajoa ja miksi ajon rytmitys on yksi tärkein osa ajamista?
– Miten käytämme kehoamme rata-ajossa eri tilanteissa?
– Mitä kisakusin käytännön kokemus tästä kaikesta kertoo?
– Mitä vaatimuksia fyysiselle kunnolle liikkuminen pyörän päällä asettaa?
– Miten ajokuntoa kannattaa lähteä rakentamaan?

(valmennus toteutetaan Microsoft Teams -sovelluksen avulla, joten osallistujalla tulee olla tietokone, jossa tämä sovellus toimii)

Paikkoja rajoitetusti!

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski tarjoavat K/VR Academy valmennuskokonaisuutta aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista aina kilpakuljettajiin. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ilmoittautuminen jäsenyyteen ja valmennuksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennuksen, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin, mutta vain samaan nopeusryhmään tai muuhun nopeusryhmään, jossa on tilaa. Voit myös ehdottaa valmennuksen siirtämistä seuraavaan sinulle sopivaan ajankohtaan, mutta tällöinkin oletuksena on, että valmennuspäivänä on edelleen tilaa nopeusryhmässäsi. Myyjä ei takaa vapaata valmennuspaikkaa siirtäessäsi osallistumisesi eri ajankohtaan. Jälleenmyyntitapauksissa pyydämme ilmoittamaan muutoksesta, jotta voimme varmistaa osallistumisoikeuden. Ajovalmennustapahtumat eivät sisällä ratamaksuja. Valmennuksia ei peruuteta sääolosuhteiden vuoksi. Mikäli valmennus joudutaan perumaan myyjistä johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin. Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista (mm. ratamaksut). Jokaisen osallistujan tulee varmistaa, että heillä on valmennukseen soveltuva kalusto (mm. kamera kiinnitettynä pyörän takaosaan kuvaamassa kuljettajaa) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset. Jokainen osallistuu valmennukseen täysin omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Valmennustapahtumissa, ratapäivissä ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson valmennuksissa osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.