K/VR verkkokurssi (bundle): RIDING SKILLS AND TECHNIQUES

65,00 

Verkkokurssi
Ajotekniikkaa ja -taitoja käsittelevä kolmen erillisen verkkokurssin kokonaisuus käsitellen kattavasti rata-ajon eri osa-alueita aloittelevan ratakuljettajan tarpeista aina kisakuskin vaatimuksiin asti.

Aihepiireinä mm.:
1. MOVE THAT ASS:
– Perusteet kehon käyttöön
– Kehon käyttö ajon rytmittäjänä
– Alavartalon ja ylävartalon käyttö käytännössä
– Esimerkkivideoita
– Kilpakuskin näkökulmia aiheeseen ja poikkeamia kehon käyttöön
– Kuntoharjoittelun perusteita lajiin
– Lihaskunto- ja kestävyyskuntoharjoittelun lähtökohtia
– Harjoittelusta käytännössä lyhyesti

2. STAY ON THE LINE:
– Optimiajolinja ja ajolinjan muodostuminen
– Ajolinjan arviointi ja tyypilliset virheet
– Mutkatyypit
– Rataan tutustuminen
– Kaasun käytön perusteet ja yleiset virheet
– Kisakuskin näkökulma: ajolinja, poikkeamat ja rataan tutustuminen

3. BEHIND THE CORNER:
– Jarrutustekniikka ja jarrutuksen haasteet
– Jarrutus ja ajolinja
– Jarrutus ja kehon käyttö
– Jarrutuksen arviointi
– Tyypilliset virheen jarrutuksessa
– Mutka-ajo ja referenssipisteiden käyttö

Huom! verkkokurssit ovat ostohetkestä lähtien katsottavissa 6 kk ajan

Paikkoja rajoitetusti!

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski tarjoavat jälleen K/VR Academy valmennuskokonaisuutta kaudelle 2021. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana Suomen ratamoottori-pyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ehdot: Ilmoittautuminen valmennustapahtumiin ja jäsenyyksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennustapahtuman, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin. Jäsenyydet ja niihin liittyvät osallistumisoikeudet sekä alennukset ovat henkilökohtaisia eikä siirrettävissä henkilöltä toisella. Valmennuspäivät järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu. Mikäli valmennustapahtuma joudutaan perumaan myyjistä (mm. minimiosallistujamäärä) johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin (ei koske jäsenyyksiä). Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista.

Jokainen osallistuu kaikkiin valmennuksiin omalla vastuullaan. Osallistujan tulee varmistaa, että he ovat mm. fyysisesti harjoittelun vaatimassa kunnossa tai heillä ei ole terveyden aiheuttamia rajoituksia. Vastaavasti ajovalmennukseen tulee olla soveltuva kalusto (mm. pyörään kiinnitetty kuskia takaa kuvaava laadukas kamera) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset.
Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Verkkokurssit ovat katsottavissa heti ostohetkestä lähtien ja ovat katsottavissa 6 kk ajan tai jäsenyyteen kuuluvat verkkokurssit jäsenille jäsenyyden ajan.

Valmennustapahtumissa ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson valmennuksissa osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.