K/VR rata-ajokoulutus / Ti 25.6.2024 Alastaro

39,00 

K/VR rata-ajokoulutus harrastajille

K/VR rata-ajokoulutus antaa hyvät lähtötiedot rata-ajoon aloittelijalle, mutta yhtä lailla tarjoaa tarkempaa tietoa jo lajia pitkään harrastaneelle. Koulutuksen ratakävelyssä käydään ajon perusteita kattavasti läpi ja samalla avataan Alastaron kohdalta ajolinjaa, kaasunkäyttöä, jarrutusta ja muita radan erityispiirteitä. Teoriaosuuksissa käydään läpi myös aihepiireittäin eri osattavia tekniikoita ja mitä koulutukseen osallistuvat kuskit voivat omasta ajostaan havainnoida ja harjoitella. Lisäksi käsitellään kehon käyttöä esimerkkien avulla pyörän päällä käytännössä. Rata-ajokokoulutus on hyvä lähtökohta mahdollisesti myöhemmin toteutettavalle henkilökohtaiselle valmennukselle, jossa meidän osaavat valmentajat neuvovat ja antavat palautetta henkilökohtaisesti kuskin tason mukaisesti.

Ohjelma pääpiirteissään:
– Klo 8:45 Rataan tutustuminen ja ajotekniikan läpikäyminen
– Klo 10:00 Ajotekniikan teoria: ajamisen rytmitys, kehon käyttö osa 1, harjoiteltavat tekniikat
– Klo 11:30 Kehon käyttö pyörän päällä
– Klo 13:00 Ajotekniikan teoria: ajolinja ja kaasun käyttö, harjoiteltavat tekniikat

Ajotekniikkaosuudet vievät joltain ryhmältä hiukan ajoaikaa, mutta tämä aika pyritään minimoimaan. Ratakävely kestää noin tunnin, muut osuudet 15-25min/osuus. Ratakävely suoritetaan polkupyörin/sähköpotkulaudalla tms. ajankäytön vuoksi. Ohjelman aikataulu on alustava ja kellonajat voivat muuttua.

Huom! Koulutusliput eivät sisällä ratamaksuja. Ennen koulutuslipun ostamista, varmista paikkasi ratapäiväämme, mikäli haluat koulutuksen lisäksi myös ajaa päivän aikana.

(alin edellisen 30 päivän hinta 49.00€)

Paikkoja rajoitetusti!

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy valmennuskokonaisuuden tarjoamista tälläkin kaudella. Tarjonta on kohdistettu aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista aina kilpakuljettajiin. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi koulutuksen, voit myydä tai antaa koulutuksen eteenpäin. Voit myös ehdottaa koulutuksen siirtämistä seuraavaan sinulle sopivaan ajankohtaan, mutta tällöinkin oletuksena on, että koulutuspäivässä on edelleen tilaa . Myyjä ei takaa vapaata koulutuspaikkaa siirtäessäsi osallistumisesi eri ajankohtaan. Jälleenmyyntitapauksissa pyydämme ilmoittamaan muutoksesta, jotta voimme varmistaa osallistumisoikeuden. Koulutusliput eivät sisällä ratamaksuja. Koulutuksia ei peruuteta sääolosuhteiden vuoksi. Mikäli koulutus joudutaan perumaan myyjistä johtuvista syistä, koulutuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin. Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista (mm. ratamaksut). Jokainen osallistuu koulutukseen täysin omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden koulutuspäivien sisällön muutoksiin.