K/VR jäsenyys (12kk) 2023-2024 – PAKETTI L (säästä jopa yli 300€!)

From 143,00 

K/VR paketti L – kattava kokonaispaketti
Tarjonta on kattava ja tuotteet saa hankittua helposti yhdessä paketissa. Tällä paketilla saat mukavasti talvikuukausille lajiin liittyvää ohjelmaa sekä ajokaudelle tukea lajiin. Voit perehtyä kattavaan verkko-opetustarjontaamme omassa rauhassa, tutustua ajamisen tekniikoihin esimerkkivideoiden avulla ja katsastaa eri ratojen oikeat ajolinjat virtuaaliratakävelyistämme. Voit maksaa paketin edullisimmin kerralla tai kolmessa erässä saaden joustoa maksuaikatauluun.

Sisältö pääpiirteissään:
– Verkkovalmennukset jäsenyyden aikana (3 kpl)
– Verkkokurssit (13 kpl) vapaasti katsottavissa jäsenyyden aikana
– K/VR videoajovalmennus ja tasoanalyysit (2 kpl)

– Lisäksi uusiva jäsen säilyttää 2023 jäsenyysoston yhteydessä hankitut käyttämättömät valmennuspäivät

Voit nyt ostaa myös ajovalmennuksia etuhinnalla (-25%, ovh 189€) osana jäsenyyspakettia valitsemalla alta haluamasi valmennuspäivien määrän. Tämä etuhinta on voimassa ainoastaan jäsenoston yhteydessä. Ajovalmennukset ovat käytettävissä vuoden 2024 aikana.

Syys-lokakuun 2023 aikana ostettuihin jäsenyyksiin saat kaupan päälle K/VR:n kauden 2024 ratapäivät (2 kpl) ja Alastaron uuden rataosuuden ratakävelyn verkossa toteutettuna !

Huom! K/VR ratapäivien ajankohta voi muuttua tai päiviä voidaan joutua perumaan. Voit täydentää näiden ratapäivien kokemustasi nyt tai muulloin erikseen ostamallasi K/VR-ajovalmennuslipulla.
——————-

K/VR Academy jäsenyys ja siihen liittyvä valmennusrinki tarjoaa kattavan kokonaisuuden lajin harrastamiseen ajokauden ulkopuolisten valmennustapahtumien, harjoitteluohjelmien ja ajovalmennusten muodossa. Valitse sinulle sopivin jäsenyys tukemaan harrastustasi tai aktiivisempaa kilpaurheilijan uraa. Katso jäsenyystasojen tarkempi kuvaus täältä: jäsenyydet

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Jäsenyys: K/VR jäsenyys 2023-2024 paketti L

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski tarjoavat K/VR Academy valmennuskokonaisuutta aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista aina kilpakuljettajiin. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Voit maksaa jäsenyyden kolmessa erässä tai kerralla. Maksaessasi kerralla maksu on huokeampi kuin erissä maksettaessa. Maksaessasi kolmessa erässä verkkokauppaostos kattaa ensimmäiset 4 kuukautta. Tämän jälkeen kaksi viimeistä erää laskutetaan erikseen laskulla jäsenyyden neljännellä ja seitsemännellä kuukaudella. Jäsenyys ja sen edut ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi muuttaa rahaksi.

Ilmoittautuminen jäsenyyteen ja valmennuksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennuksen, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin, mutta vain samaan nopeusryhmään tai muuhun nopeusryhmään, jossa on tilaa. Voit myös ehdottaa valmennuksen siirtämistä seuraavaan sinulle sopivaan ajankohtaan, mutta tällöinkin oletuksena on, että valmennuspäivänä on edelleen tilaa nopeusryhmässäsi. Myyjä ei takaa vapaata valmennuspaikkaa siirtäessäsi osallistumisesi eri ajankohtaan. Jälleenmyyntitapauksissa pyydämme ilmoittamaan muutoksesta, jotta voimme varmistaa osallistumisoikeuden. Ajovalmennustapahtumat eivät sisällä ratamaksuja. Valmennuksia ei peruuteta sääolosuhteiden vuoksi. Mikäli valmennus joudutaan perumaan myyjistä johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin. Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista (mm. ratamaksut). Jokaisen osallistujan tulee varmistaa, että heillä on valmennukseen soveltuva kalusto (mm. kamera kiinnitettynä pyörän takaosaan kuvaamassa kuljettajaa) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset. Jokainen osallistuu valmennukseen täysin omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Valmennustapahtumissa, ratapäivissä ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson valmennuksissa osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.

Lisätiedot

Maksutapa

Kertamaksu, 3. erässä

Ajovalmennuspäivä

0 kpl, 1 kpl, 2 kpl, 3 kpl, 4 kpl