K/VR 2023 Valmennuspaketti L

359,00 

Kauden 2023 valmennuspaketti sisältäen
– Kaksi henkilökohtaista valmennuspäivää (ovh 189€,
– GET ON TRACK -verkkokurssikokonaisuuden (ovh 99€, katsottavissa 6kk ajan ostohetkestä)
– SAFE SETS -verkkokurssin (katsottavissa 2kk ajan ostohetkestä)

Henkilökohtaisen valmennuksen sisältö:
– Rataan tutustuminen kävellen ja ajotekniikan läpikäyminen
– Kuskikohtainen päivän tavoiteasetanta
– Henkilökohtainen ajoharjoittelu- ja videoanalyysit (omaan tahtiin)
– Henkilökohtainen palaute ja harjoituskohteet (sekä tasoanalyysi sähköpostiin)

Huom! Ajovalmennuspäivien liput eivät sisällä ratamaksuja. Valmennuspaikka varataan sähköpostilla haluttuun valmennuspäivään. Varaathan valmennuspäivän ajoissa, että voimme taata paikan päivään. Ennen valmennuslipun varaamista, varmista paikkasi kyseisen ratapäivän järjestäjän kaupasta. Huolehdithan myös, että sinulla on henkilökohtaisessa valmennuksessa kuljettajaa kuvaava kamera käytettävissä.

Valitse oikea nopeusryhmä ja valitse tilaus verkkokurssin kanssa tai ilman sitä (verkkokurssi on ilmainen ja kuuluu kaikkiin valmennuksiin, mutta mikäli sinulla on aktiivinen tilaus jo tähän kurssiin, tulee valmennus ostaa ilman verkkokurssia).

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy valmennuskokonaisuuden tarjoamista tälläkin kaudella. Tarjonta on kohdistettu aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista aina kilpakuljettajiin. Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Jokainen ajovalmennuspäivä alkaa mahdollisuuksien mukaan ratakävelyllä. Ratakävelyssä käydään läpi hiukan ajotekniikkaa ja tähän liittyvää teoriaa sekä mennään kyseiseen rataan liittyviä asioita läpi. Päivä jatkuu videoanalyyseillä, joita mahtuu päivään n. 3-4 kpl/kuski. Päivän sisällä tehdään mahdollisia teoriatäydennyksiä ja tarpeen mukaan jokaisen kuskin kanssa käydään pyörän luona asioita erikseen henkilökohtaisesti läpi. Lisäksi jokaiseen ajovalmennuspäivään sisältyy ajamisen turvallisuutta käsittelevä verkkokurssi.

Ehdot

Ilmoittautuminen valmennuksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi valmennuksen, voit myydä tai antaa valmennuksen eteenpäin, mutta vain samaan nopeusryhmään tai muuhun nopeusryhmään, jossa on tilaa. Voit myös ehdottaa valmennuksen siirtämistä seuraavaan sinulle sopivaan ajankohtaan, mutta tällöinkin oletuksena on, että valmennuspäivänä on edelleen tilaa nopeusryhmässäsi. Myyjä ei takaa vapaata valmennuspaikkaa siirtäessäsi osallistumisesi eri ajankohtaan. Jälleenmyyntitapauksissa pyydämme ilmoittamaan muutoksesta, jotta voimme varmistaa osallistumisoikeuden. Ajovalmennuspäivien liput eivät sisällä ratamaksuja. Valmennuksia ei peruuteta sääolosuhteiden vuoksi. Mikäli valmennus joudutaan perumaan myyjistä johtuvista syistä, valmennuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin. Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista (mm. ratamaksut). Jokaisen osallistujan tulee varmistaa, että heillä on valmennukseen soveltuva kalusto (mm. kamera kiinnitettynä pyörän takaosaan kuvaamassa kuljettajaa) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset. Jokainen osallistuu valmennuksen täysin omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden valmennuspäivien sisällön muutoksiin.

Lisätiedot

Nopeusryhmä

Nopea, Keskinopea, Keskihidas, Hidas

Verkkokurssi

SAFE SETS, ilman verkkokurssia