K/VR 2024 Koulutuspaketti L

359,00 

Kauden 2024 koulutuspaketti sisältäen:
– Kaksi henkilökohtaista koulutuspäivää (ovh 189€,
– GET ON TRACK -verkkokurssikokonaisuuden (ovh 99€, katsottavissa 6kk ajan ostohetkestä)
– SAFE SETS -verkkokurssin (katsottavissa 2kk ajan ostohetkestä)

Henkilökohtaisen koulutuksen sisältö:
– Rataan tutustuminen kävellen ja ajotekniikan läpikäyminen
– Henkilökohtainen ajoharjoittelu- ja videoanalyysit (omaan tahtiin)
– Henkilökohtainen palaute ja harjoituskohteet (sekä tasoanalyysi sähköpostiin)

Huom! Koulutuspäivien liput eivät sisällä ratamaksuja. Koulutuspaikka varataan sähköpostilla haluttuun koulutuspäivään. Varaathan koulutuspäivän ajoissa, että voimme taata paikan päivään. Ennen koulutuslipun varaamista, varmista paikkasi kyseisen ratapäivän järjestäjän kaupasta. Huolehdithan myös, että sinulla on henkilökohtaisessa koulutuksessa kuljettajaa kuvaava kamera käytettävissä.

Valitse oikea nopeusryhmä ja valitse tilaus verkkokurssin kanssa tai ilman sitä (verkkokurssi on ilmainen ja kuuluu kaikkiin koulutuksiin, mutta mikäli sinulla on aktiivinen tilaus jo tähän kurssiin, tulee koulutus ostaa ilman verkkokurssia).

Kuvaus

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajikoulutuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy apujen tarjoamista lajin harrastajille. Joukkoa vahvistaa yhtenä tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Ehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin ja jäsenyyksiin on sitova. Mikäli kuitenkin joudut peruuttamaan osallistumisesi maksettuasi koulutuksen, voit myydä tai antaa koulutuksen eteenpäin, mutta vain samaan nopeusryhmään tai muuhun nopeusryhmään, jossa on tilaa. Voit myös ehdottaa koulutuksen siirtämistä seuraavaan sinulle sopivaan ajankohtaan, mutta tällöinkin oletuksena on, että koulutuspäivänä on edelleen tilaa nopeusryhmässäsi. Myyjä ei takaa vapaata koulutuspaikkaa siirtäessäsi osallistumisesi eri ajankohtaan. Jälleenmyyntitapauksissa pyydämme ilmoittamaan muutoksesta, jotta voimme varmistaa osallistumisoikeuden. Ajokoulutuspäivien liput eivät sisällä ratamaksuja. Koulutuksia ei peruuteta sääolosuhteiden vuoksi. Mikäli koulutus joudutaan perumaan myyjistä johtuvista syistä, koulutuksen voi siirtää myöhemmäksi tai saada siitä rahat takaisin. Myyjä ei vastaa muista peruutuksesta johtuvista kuluista (mm. ratamaksut). Jokaisen osallistujan tulee varmistaa, että heillä on koulutuksiin soveltuva kalusto (mm. kamera kiinnitettynä pyörän takaosaan kuvaamassa kuljettajaa) ja voimassa olevat tarvittavat vakuutukset. Jokainen osallistuu koulutuksiin täysin omalla vastuullaan. Pidätämme oikeuden koulutuspäivien sisällön muutoksiin.

Verkkokurssit ovat katsottavissa heti ostohetkestä lähtien ja ovat katsottavissa 6 kk ajan tai jäsenyyteen kuuluvat verkkokurssit jäsenille jäsenyyden ajan.

Koulutustapahtumissa ja verkkokursseissa ei ole peruutusoikeutta. Jäsenyyksien ja pidemmän ajanjakson koulutuskokonaisuuksien osalta peruutusoikeus on 14vrk pois lukien peruuttamisaikana jo suoritetut palvelut tai toimitetut digitaaliset sisällöt.

Lisätiedot

Nopeusryhmä

Nopea, Keskinopea, Keskihidas, Hidas

Verkkokurssi

SAFE SETS, ilman verkkokurssia