KVR-ajovalmennus

Kylmäkoski / Vehniäinen Racing Academy
Feat. Eemeli Lahti

Nyt mahdollisuus oppia huippuvalmentajien seurassa ratamoottoripyöräilyn teoriaa ja käytäntöä!

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy valmennuskokonaisuuden tarjoamista. Palvelu tukee lajia kattavasti myös ajokauden ulkopuolella. Tarjonta on kohdistettu aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista aina kilpakuljettajiin.

Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Valmennukset

Tarjolla on ajokauden ulkopuolella lukuisia verkkovalmennuksia, joista jokainen keskittyy eri aihealueiden lajia tukevaan harjoitteluun (mm. fysiikkaharjoittelu, pyörätekniikka ja pyörän säätäminen), ajamisen teoriaan ja ajotekniikkaan. Lisäksi tarjolla on lukuisia verkkokursseja itsenäiseen opiskeluun.

Kesäkaudella ajovalmennukset jatkuvat tuttuun tapaan myös K/VR Academyn omien ratapäivien alla. Valmennuspäivät keskittyvät ajotekniikkaan ja sen käytännön toteutukseen. Valmennuksien hinta muiden järjestäjien ratapäivillä on 189€/valmennuspäivä (ALV 24%). Huom! Hinnat eivät sisällä ratamaksuja. K/VR Academyn ratapäiville voit ostaa eri tasoisia ratalippuja, jotka sisältävät valitsemasi tason mukaisesti myös valmennusta. Varmistathan paikkasi ratapäiviin ennakkoon ja noudata ratapäivän järjestäjän ohjeita nopeusryhmän valinnassa.

 

Tutustu valmennuspäiviin ja osta lippu verkkokaupassa

 

SIIRRY KAUPPAAN >

 

Ajankohtaisen ajovalmennuskalenterin löydät kaupasta

Lisätiedot:

Roope Kylmäkoski
roope.kylmakoski@pyykkilauta.fi
050-5922367

Ratavalmennuspäivien rataliput ovat myynnissä kyseisen ratapäivän järjestäjän kaupassa:

https://motorg.omaverkkokauppa.fi/
https://muoviluoti.fi/