KVR-ajovalmennus

Kylmäkoski / Vehniäinen Racing Academy
2020
Feat. Eemeli Lahti

Nyt mahdollisuus oppia huippuvalmentajien seurassa ratamoottoripyöräilyn teoriaa ja käytäntöä!

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy valmennuskokonaisuuden tarjoamista kaudella 2020. Nyt palvelu laajenee myös tukemaan ajokauden ulkopuolista harjoittelua ja toimintaa. Tarjonta on kohdistettu aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista aina kilpakuljettajiin.

Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Valmennukset

Tarjolla on ajokauden ulkopuolella kolme erilaista valmennuspäivää, joista jokainen keskittyy eri aihealueiden lajia tukevaan harjoitteluun, ajamisen teoriaan ja ajotekniikkaan. Katso valmennuspäivät PDF ->

Kesäkaudella ajovalmennukset jatkuvat tuttuun tapaan. Tarjolla on kolme erilaista valmennuspäivää, joista jokainen keskittyy eri aihealueiden teoriaan, ajotekniikkaan ja käytännön toteutukseen. Lue lisää K/VR ajovalmennukset 2020 PDF -> Valmennuksien hinta on 189€/valmennuspäivä (ALV 24%) tai ostaessasi kerralla kausikortin kolmeen valmennukseen 499€ (ALV 24%). Huom! Hinnat eivät sisällä ratamaksuja. Varmistathan paikkasi ratapäiviin ennakkoon ja noudata ratapäivän järjestäjän ohjeita nopeusryhmän valinnassa.

Kesän ajovalmennuspäivät

Alustava kalenteri:
(liput eri päiviin tulevat myyntiin päivien vahvistuessa)

Alastaro:
31.5. CORE, Org
6.6. CORE, MC Muoviluoti
27.6. ESSENTIALS, MC Muoviluoti
1.7. ESSENTIALS, Org,
16.7. ADVANCED, MC Muoviluoti
25.7. ADVANCED, Org

 

Osta lippu verkkokaupasta

 

SIIRRY KAUPPAAN >

 

Lisätiedot:

Roope Kylmäkoski
roope.kylmakoski@pyykkilauta.fi
050-5922367

Ratavalmennuspäivien rataliput ovat myynnissä kyseisen ratapäivän järjestäjän kaupassa:

https://motorg.omaverkkokauppa.fi/
https://muoviluoti.fi/