KVR-ajovalmennus

Kylmäkoski / Vehniäinen Racing Academy
2020
Feat. Eemeli Lahti

Nyt mahdollisuus oppia huippuvalmentajien seurassa ratamoottoripyöräilyn teoriaa ja käytäntöä!

Moottoripyöräilyn 25-kertainen SM-voittaja Kari Vehniäinen ja ratamoottoripyöräilyn fysiikka- ja lajivalmennuksen edelläkävijä Roope Kylmäkoski jatkavat K/VR Academy valmennuskokonaisuuden tarjoamista kaudella 2020. Nyt palvelu laajenee myös tukemaan ajokauden ulkopuolista harjoittelua ja toimintaa. Tarjonta on kohdistettu aloittelevista ratamoottoripyöräilyn harrastajista aina kilpakuljettajiin.

Valmentajajoukkoa vahvistaa yhtenä päävalmentajana tuttuun tapaan Suomen ratamoottoripyöräilyn ehdoton huippulupaus Eemeli Lahti.

Valmennukset

Tarjolla on ajokauden ulkopuolella kolme erilaista valmennuspäivää, joista jokainen keskittyy eri aihealueiden lajia tukevaan harjoitteluun, ajamisen teoriaan ja ajotekniikkaan. Katso valmennuspäivät PDF ->

Kesäkaudella ajovalmennukset jatkuvat tuttuun  tapaan. Tarjolla on kolme erilaista valmennuspäivää, joista jokainen keskittyy eri aihealueiden teoriaan, ajotekniikkaan ja käytännön toteutukseen. Lue lisää K/VR ajovalmennukset 2020 PDF ->

Tarkempi kalenteri ja vuoden 2020 hinnoittelu julkaistaan myöhemmin (Huom! valmennuspäivien lisäksi tulee erikseen ostaa lippu kyseiseen ratapäivään).

Valmennuspäivät Tampereella:

13.10.2019, OFF SEASON 1 (Kauppi Sports Center, Tampere)
12.1.2020., OFF SEASON 2 (Kauppi Sports Center, Tampere)
22.3.2002., READY FOR SEASON (Kauppi Sports Center, Tampere)

Kesän ajovalmennuspäivät

(Julkaistaan 2020 vuoden alkupuolella)

 

Osta lippu verkkokaupasta

 

SIIRRY KAUPPAAN >

 

Lisätiedot:

Roope Kylmäkoski
roope.kylmakoski@pyykkilauta.fi
050-5922367

bambora maksutavat